De Hollandse Glorie in uw interieur.

hollandse glorie

vtwonen.nl

Kenmerken van deze nieuwe woontrend

De Hollandse Glorie woontrend is te herkennen aan de kleuren rood, wit en blauw, deze stammen af van onze vlag en is kenmerkend voor deze nieuwe trend. Daarnaast zijn strakke lijnen en het gebruik van warme stoffen en verschillende houtsoorten erg gebruikelijk in deze nieuwe woontrend. De Hollandse Glorie toont aan waar Dutch Design over gaat!

woontrend 2017
Dutch Design kleuren voor de Hollandse Glorie woontrend van 2017


Ons advies

Deze woontrend van 2017 laat het toe om frisse kleuren te combineren met de warmte tinten van houtkleuren of donkere stoffen. Het verrassende effect dat je met deze combinatie creëert geeft je interieur een prachtige uitstraling die zowel warm als fris aanvoelt. Met de Hollandse Glorie in je interieur raak je nooit uitgekeken op je veelzijdige huiskamer, slaapkamer of eetkamer.

woontrend 2017

Deel je Hollandse Glorie met ons

Wil je jouw huiskamer, slaapkamer of eetkamer terugzien op ons blog of onze Social Media kanalen? Deel je foto’s met ons via e-mail of Facebook en we zullen je inzending delen met onze lezers. Jouw Hollandse Glorie kan anderen inspireren om deze woontrend ook toe te passen in het interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.