De mooiste sfeerverlichting voor in de tuin

De tuin is het visitekaartje van jouw woning

De tuin is voor veel vrouwen en mannen het visitekaartje van je woning en woonstijl. Is een tuin netjes onderhouden, sfeervol en mooi verzorgd, dan weten anderen dat je de boel goed voor elkaar hebt en van sfeer, een verzorgd huishouden en de nodige uitstraling houdt. En heb je eenmaal een mooie tuin, dan hoort goede buitenverlichting er helemaal bij. Want je wilt jouw tuin, waar je veel energie en tijd in hebt gestoken, natuurlijk niet alleen overdag kunnen bewonderen. Ook in de avonduurtjes, met een drankje op het tuinterras, is het heerlijk om te kunnen genieten van de pracht en praal en flora en fauna in jouw tuin. Welke andere voordelen heeft sfeerverlichting in de tuin nog meer? En waarom is het aan te raden om te kiezen voor kwalitatief goede led tuinverlichting of buitenspots, in plaats van voor traditionele gloeilampen of halogeen asl variant? Welke mogelijkheden zijn er vandaag de dag zoal op het gebied van buitenspots en sierverlichting in de tuin? Je leest het allemaal in dit blog.

Kies voor een schemerschakelaar met led

Tuinverlichting in led-stijl kan op allerlei manieren. Een goede optie is een buitenlamp met schemerschakelaar plaatsen. Een buitenlamp met schemerschakelaar heeft als grote voordeel dat jouw tuin altijd goed zichtbaar is. De lamp springt namelijk vanzelf aan als het schemerig wordt. Uiteraard kies je bij een buitenlamp met schemerschakelaar voor verlichting door middel van led-lampen. Led heeft namelijk duidelijke voordelen boven de traditionele standaard halogeenlampen of gloeilampen. Ten eerste is de lange levensduur van led buitenspots een belangrijke pre. Traditionele lampen moeten vel vaker vervangen worden. Terwijl een gemiddelde led-lamp al snel 30.000 tot 50.000 branduren heeft. Dat betekent dat de lampen, zelfs als je ze de hele dag zou laten branden, jarenlang probleemloos meegaan. En ten tweede is het natuurlijk zeer aantrekkelijke dat led verlichting erg energiezuinig is. Led kan wel tot 85 minder energie verbruiken dan de verlichting die vroeger de standaard was. Led buitenverlichting is dus een milieuvriendelijke en duurzame keuze!

Uitgebreide mogelijkheden qua sfeer en vormgeving

Wat het gebruik van led in de tuin als buitenverlichting zo interessant maakt, zijn de uitgebreide mogelijkheden die je als particulier, consument of als bedrijf op dit gebied hebt. Zo kun je qua kleuren met led-lampen alle kanten op. Alle is op dit gebied mogelijk. Wil je echte led sfeerverlichting in kleuren als roze, rood of lichtblauw? Of hebben kleuren als geel of wit jouw voorkeur? Ga je voor strakke led-panelen langs de schutting, of toch voor knipperende lampen de je ophangt in de centrale boom in jouw tuin of in de struiken? Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit de eindeloze opties die je met led tuinverlichting hebt!

Doe online inspiratie op en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Kijk nu online om de voor jou perfecte sierverlichting met led te kopen, om jouw tuin tot een waar paradijs te maken. Je zult merken dat er veel voordelig aanbod is en je vele mogelijkheden hebt om met jouw tuinverlichting, naar eigen voorkeur, te experimenteren. Gezien de vele voordelen raden we aan om voor led te kiezen en niet voor halogeen of gloeilampen. Voor de sfeer, kostenreductie maar ook omdat dit type lampen minder heet wordt en minder vaak storingen kent, is led dé keuze bij uitstek voor in de tuin. Alvast veel lichtplezier toegewenst en geniet van de pracht en praal in jouw tuin en de flora en fauna die je nu ook in de avond en nacht kunt bewonderen. Dat worden heerlijke nazomer- en herfstdagen, let maar op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.