Product review: Een metalen pareltje!

tafellamp waltz

vtwonen.nl

De QAZQA Tafellamp Waltz

Al lange tijd ben ik opzoek naar de perfecte lamp voor bij mijn televisie. Ik heb een redelijk industrieel interieur dus zocht ook een strakke lamp met een industriële look and feel. Industriële lampen zijn er zo ontzettend veel, maar mijn probleem was dat ze eigenlijk allemaal op elkaar lijken. Ik wilde iets anders. Toen kwam ik mijn metalen pareltje tegen; de Waltz! Wat een prachtige lamp.

De Waltz is een samenwerking van het interieur merk QAZQA en de talentvolle en creatieve designer Ivana Blaskova van Zap Design. Deze lamp is niet alleen heel mooi maar is ook een milieubewuste designlamp. De robuuste industriële tafellamp is ontworpen met als doel zo min mogelijk restafval te creëren. Hierdoor is hij zo ontworpen dat hij vervaardigd kan worden uit een enkele plaat metaal. En we willen toch allemaal wat duurzamer leven! Een prachtig concept wat resulteerde in een prachtige lamp! De tafellamp is vrij groot en grof maar door het open design oogt hij heel luchtig. De Waltz is er ook in veel verschillende kleuren waardoor er voor iedereen een prachtige Waltz is. Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn prachtige lamp. Wil je ook deze tafellamp? Kijk dan even op qazqa.com of lampenlicht.nl.

tafellamp waltz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.